Учні нашої школи отримали незвичайні календарі  на 
2020 рік від ТОВ «Слобожанське-Агро», які оформлені дитячими малюнками та фото переможців до Дня працівників сільського господарства,
серед яких наша юна художниця Миколенко Валентина. 

      


   Cьогодні учні 7 класу, на чолі с класним керівником Коноваленко Л.М. отримали нагороди за  участь в організації та проведенні Всеукраїнського конкурсу  «Основи кібербезпеки», спрямованого на систематизацію та розширення знань школярів про Інтернет та його можливості
           



03.02.-07.02.20 
       
За планом  щодо проведення тижня початкової школи  в Роздольському закладі проведено : День моєї країни, флешмоб "Одягни     вишиванку", відобразили свою творчість  у малюнках до конкурсу робіт " Я малюю Україну". І на завершення відправилися у віртуальну мандрівку "      "Неповторні
куточки України"
                  
      



0
   
04.02.20
               Для учнів 6 та 7 класів було проведено виховний захід -  дискусію "Життя дається тільки раз". З метою формувати в учнів поняття про цінності,                    спонукати до роздумів над життєвими проблемами, виробляти активну життєву позицію, про серйозність вчинків; виховувати почуття людської                              гідності; розвивати творчу уяву, мислення, пізнавальний інтерес, любов до життя, людяність, гуманність, духовність; формувати в учнів                                          позитивний світогляд, уміння бачити в життєвих негараздах лише тимчасові труднощі і бажання долати їх.           

         

   
29.01.20

           Сьогодні, 29 січня, Україна відзначає та вшановує пам'ять героїв Крут, які боролися за вільну Україну.
      Вчителем історії, Матвієнко Т.І. було проведено історичний екскурс " Бій під Крутами - героїчна сторінка історії.
       Факел героїзму запалений студентами 29 січня 1918 року під Крутами й далі горить і буде горіти в серцях майбутніх поколінь
.
       
         
     
   
 
        29.01.20 
   
       
Було проведено виховний захід "На рятувальника надійся, а сам бережись"
     Учні пригадали правила пожежної безпеки та причини виникнення пожежі.
     Вчились правильно діяти в надзвичайних  ситуаціях.
     Сформували навички правильної поведінки і впевність в діях під час пожежжі.
  




             



22.01.20
   
В
 нашому закладі пройшли заходи з нагоди святкування Дня Соборності України
                               День соборності великої України,
                               Відзначаємо  у цей славний день,
                               Хочемо побажати любові і щастя
                               Щоб зростала й міцніла наша Україна!
                                
          

   З
13.01.20 -17.01.20 р. в Роздольському ЗЗСО І-ІІ ступенів проходив тиждень німецької мови. Впродовж тижня було проведено ряд різноманітних та цікавих заходів: перегляд відеофільму "Феєрія мандрів. Подорож до Берліну", розгадування загадок, інтелектуальні вікторини, конкурс на кращу стінгазету "Німеччина презентує себе", театралізована інсценізація казки "Рукавичка" та інше.
Після проведення тижня німецької мови були підведені підсумки. Найактивніші учасники (учні 8-го класу) отримали відзнаки.
                           


   16.01.20 
    Відбулася виставка робіт учнів початкових класів "Космічні фантазії".

     

   15.01.20 
   Учні початкових класів проявили активність і старанність в участі у конкурсі мініатюр "Різдвяні фантазії"
.  

                                           
                                       

13-14.01.2020 року учні 1 та 4 класів прийняли участь у святі " Щедрівки та колядки"

                                       

 13-14.01.20 року в нашому закладі проходило веселе різдвяне дійство  вертеп, де учні перевтілювалися у казкових персонажів. У ці дні колядували, щедрували та посівали "На щастя, на добро, на Новий рік"
                                                                 
                                               

                                                    


13 грудня 19 року в Роздольському закладі було проведено навчальні тренування з протипожежної безпеки



22.11.2019


Не звільняєтся пам'ять, 

відлунює знову роками.

Я зітхну... Запалю обгорілу свічу.

Сім мільйонів (Боже мій!)

недолічилась Україна

 

22 листопада в нашому закладі відбувсявиховний захід, який підготувала вчителька історії Матвієнко Т.І,: Голодомор 1932 - 1933 років - біль серця всієї України. Учні 5 - 9 класів запалили свічки і вшанували хвилиною мовчання.

 






Хай світло від свічки у небо летить, 

Хоча б одну душу зігріє в цю мить...




 



13.11.2019

Щороку у третю неділю листопада країна відзначає День сільських трудівників. Це світле свято всіх хліборобів, всіх працівників-аграріїв! З цієї нагоди під керівництвом ТОВ "СЛОБОЖАНСЬКЕ-АГРО" було проведено конкурс малюнків. 13 листопада представники товариства завітали до нашого закладу, щоб привітати переможців та відзначити учасників. 














09.11.2019
9 листопада учениця 8 класу Тарасенко Юлія взяла участь в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості "Чисті роси" в номінації "Художнє виконавство - академічний вокал" в КЗ "Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості.











08.11.2019
Цього дня учні 7 - 9 класів взяли участь у щорічній акції "Всеукраїнський радіодиктант національної єдності", що присвячена Дню української писемності та мови.

















11.10.2019
До дня українського козацтва у закладі відбулися такі заходи: по-перше, всі учні школи були запрошені посмакувати козацькою кашею.
    По-друге, хлопці та дівчата нашого закладу позмагалися у спритності, витривалості, силі під час спортивних змагань "Козацькі розваги".













10.10.2019

     В цей відбулося відкриття Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнів та студентської молоді ім. Т.Г. Шевченка. Відкрила святкові урочистості вчитель української мови та літератури Бондаренко О.Г., яка оголосила, що це щорічний загальнонаціональний захід спрямований на підвищення рівня загальної мовної культури, виявлення творчо обдарованої молоді, розвиток її потенціалу, виховання поваги до мови й традицій свого народу, любові до рідного краю та вшанування Великого Кобзаря. 
    Захід супроводжувався мультимедійною презентацією, фільмом про Т.Г. Шевченка, кліпами "Відкриваю "Кобзаря", "Реве та стогне Дніпр широкий", "Тарас Шевченко", "Зоре моя вечірня", "Мій край".



09.10.2019
9 жовтня 2019 року, учні  початкових класів, прийняли участь у виставці малюнків "Тобі, Україно, наша творчість!". Виставка проведена до Дня художника, під керівництвом Недбаєвської Ю. С.



02.10.2019

2 жовтня колектив закладу вітав колишнього директора школи Бондаренко Тамару Іванівну з ювілеєм.

28.09.2019
День туризма

Цього вересневого дня команда "Пульс" нашого закладу взяла участь у районному Дні туризма. Учасники команд змагалися у різних  конкурсах, а саме: велопробіг, топографічний диктант, естафети, історичний конкурс, азимут, творчий. Найбільше сподобався конкурс "Найсмачніша каша". Табір нашої команди привернув загальну увагу.






19.09.2019
Акція "Діти війни"

В закладі відбулася акція "Діти війни".
Учні початкових класів привітали Прихідька Віктора Сергійовича, мешканця села Ясна Поляна, Скрипник Лідію Йосипівну, мешканку села Роздолля з Днем визволення Красноградщини.


09.09.2019 - 13.09.2019
Олімпійський тиждень

За цей час закріплено знання учнів з історії, культури, символіки та традицій під час проведення  Олімпійських ігор. Ознайомлено з особливостями проведення означених змагань, участю українських спортсменів  у олімпіадах різних років. Діти ознайомлені з  гуманістичними ідеалами олімпізму. На змаганнях виховувалась сила духу,  віра у свої можливості, толерантне ставлення до суперників. Було використано обладнання: малюнки учнів на олімпійську тематику, фото олімпійців-спортсменів, мультимедійне обладнання, мультимедійна презентація.

                  У спортивних естафетах перемогла команда  учнів 1-4 класів «Блискавка» з результатом 27 балів. У змаганнях з шашок абсолютний переможець Зінченко Денис (7 клас).

                   У змаганнях з міні-футболу перемогла команда «Дівчата».

                   У легкоатлетичних змаганнях перемогу здобув Бойков Вячеслав (9 клас).

                    На перервах проводилися рухливі спортивні ігри: «Швидше перетягни», «Білки, жолуді, горіхи»,  «Стрибунець», естафети «Ліво-право», «Кеглі», «Жабки». Також 12.09. проводилися українські народні рухливі ігри: «Рибки», «Горобці-стрибунці!, «Дзвін», «Гілочка», особливістю даних ігор є те, що для них використовувалося майже все, що потрапляло під руку, а для підбиття підсумків використовувались прислів′я та приказки: «Дружній череді і вовк не страшний», «Зробили спішно, коли б воно не вийшло смішно», «Берись дружно – не буде сутужно» тощо. Майстерність та чітко продумана методика проведення ігор і розваг забезпечила не тільки виховний, а й пізнавальний та оздоровчий ефект.





02.09.2019
ДЕНЬ ЗНАНЬ
Стіни нашого закладу заповнив сміх дітей, усмішки вчителів, а також радісні обличчя наших
гостей, які завітали до нас. Початок нового навчального року це завжди трохи сумно, адже закінчилося літо, а разом з ним і найдовші канікули. Але все ж таки цей день несе не менше радості, особливо для першачків - адже початок це завжди нові знайомства, відкриття, нові емоції.








18.06.19

День патріотизму

Найважливіше у житті кожної людини – її Батьківщина    
День патріотизму у пришкільному таборі «Сонечко» присвячений патріотичному вихованню дітей! Діти створювали ілюстрації на патріотичну тематику, заочно подорожували Україною, читали вірші, в яких звучали  любов до своєї домівки!













12.06.19
Екскурсія- подорож до Полтави
     12 червня учні закладу вирушили в незабутню подорож до Полтави. Під час оглядової ексурсії містом діти  побачили найцікавіші історичні містя та  пам'ятки.
   Маршрут екскурсіії був цікавим і насиченим: музей історії Полтавської битви, Корпусний парк, Монумент Слави, пам'ятник І. Котляревському, Свято-успенспеий собор, Музей - Садиба І. Котляревському, пам'ятник Полтавській галушці, Біла Альтанка.
   Діти  вяли участь у майстер-класі в місцевому ресторані з приготування галушок. Вони не тільки навчились власноруч готувати галушки, а й мали змогу  продегустувати  їх на затишній веренді ресторану.
    І кульмінацією подорожї стало відвідування розважального  центру "Екватор", де на дітей чекали ковзани і боулінг.
      В цей день всі отримали незабутні враження!
   
     
 

День казки
    11 червня в  таборі "Сонечко" за планом -  День казки. Юні актори підготували три казки: Інсценізація "Ріпка" на новий лад, ляльковий театр "Рукавичка" та казка"Жили були".
    Саме під час перегляду глядачами до табору завітали гості: Боровська В.П., Руденко О,О., Зінченко М.С. та репортер. Табірний театр проходив під відкритим небом. Акторська трупа отримала овації і шалені оплески.


  
 
01.06.19 
День захисту дітей
     Вже зранку 1 червня жителі Ясної Поляни та навколишніх сіл, разом зі своїми дітками, попрямували до школи. Всі у гарному настрої, бо знали, що попереду їх чекає розважальна програма. Святкування розпочалося із захоплюючого квесту, в якому  на команди чекали різноманітні завдання: хрестики-нолики, хитра вікторина, кумедний боулінг, конкурс 3D малюнку на асфальті. Неабиякий попит мали посуги майстерні перевтілень"Аквагрим".  
     Завдяки сприянню Наталинської ОТГ на чолі з головою Боровською В.П. на території Роздольського ЗЗСО протягом дня для всіх бажаючих працювали безкоштовні батути, яку користувалися найбільшою популярністю у молодшої частини населення. Жителі ОТГ надовго запам'ятають
цей веселий, яскравий, сонячний день!
    
 


 
31.05.19
Кругосвітня подорож "На крилах знань"

Свято яскраве починається,
І так радо нам сонечко посміхається,
Хмаринки  у небі пливуть.
Квіти чудові цвітуть
 
. Сьогодні  у  Роздольському ЗЗСО  надзвичайний день. Учні закладу 31 травня 2019 року вирушили  в кругосвітню родорож "На крилах знань" 2018-2019 навчальним роком. Де пролунав останній дзвоник, який сповістив всіх учнів  про закінчення  ще одного навчальго року, а для учнів 9 класу  він продзвенів в останнє у рідній школі і повів їх у доросле  життя.
   
                



15.04.2019
 
Тиждень Всеукраїнського громадського здоров'я
          З метою профілактики та запобігання  шкідливим звичкам  та формування здорового способу життя учнів в закладі було проведено тиждень  Всеукраїнського громадського здоров'я. У рамках якого висвітлили питання здоров'я, формування здорових звичок та відповідального відношення до власного здоров'я.
   15.04.19  було проведено вчителем основ здоров'я Коноваленко Л.М. Всеукраїнськийф урок "Громадське здоров'я";

   16-19.19  "Гра-квест " Ми за зхоровий спосіб життя", конкурс малюнків "Шкідливим звичкам не місце в житті людини", виготовлення буклетів "Збережемо здоров'я", перегляд відеороликів. (вчитель основ здоров'я Коноваленко Л.М, та класні керівники Матвієнко Т.І., Москівець С.Ю., Коваленко А.В.)
        Заключним заходом стала загальношкільна лінійка "Здоровим бути модно". (Коноваленко Л.М.)
 
 


04.04.2019
"Чисте довкілля"
 
 Шановні мешканці Наталинської ОТГ!
         Роздольський ЗЗСО долучився  до двомічячника  щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля » і запрошує всіх бажаючих і небайдужих! 
         
Самоорганізовуючись навколо збереження довкілля, ми розбудовуємо нашу країну та підтверджуємо любов до рідного краю вчинками. Кожен із нас може зробити свій вклад у цю благодійну справу – взяти участь в озелененні населених пунктів, очищення від сміття природних територій, берегів річок і водоймищ.
Слід пам’ятати про те, що природа – це національне багатство, це наш спадок, який необхідно зберегти й передати наступним поколінням.
 


 

Всесвітній День води
21.03. 2019
   22 березня  уся світова спільнота відзначає Всесвітній день води під гаслом: «Вода для всіх».Уперше ідея проведення Всесвітнього дня води прозвучала на Конференції ООН з охорони довкілля, що відбулася в 1992 році в Ріо-де-Жанейро. Відтоді, Всесвітній день води святкується щорічно.
    За участю біологічного гуртка  "Юні друзі природи"  та учнів закладу було проведена екологічна акція з метою привернення уваги до проблем, пов'язаних з водним фактором.
  
 

"Впевнений старт"
5 лютого 2019 в нашому закладі розпочато роботу з дітьми п'ятирічного  віку з реалізації програми "Впевнений старт" по підготовці майбутніх першокласників. 
 




 
День безпеки в Інтернеті
05.02.2019
У всьому світі, в Україні і в нашому закладі зокрема, щорічно, у другий день другого тижня лютого  відзначали  День безпеки в Інтернеті. Ця подія відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаної мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі.
Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

27.12.2018
Новий рік!
 
  



19.12.2018  
День Святого Миколая

 19 грудня до нашого закладу завітав Святий  Миколай і не один,  а з гостями і подарунками від голови Наталинської ОТГ Боровської В.П.. Свято пройшло цікаво і весело.Всі отримали позитивні емоції. Щиро дякуємо за подарунки.
                            


 

30.11.2018.
 Шістнадцять днів без насилля"

В рамках заходів "Шістнадцять днів без насилля" в закладі відбулася художня майстерня, тренінги та виставка малюнків
                                                                                                     


23.11.2018 
"Україна пам'ятає, світ визнає"
 
22-23 листопада 2018 року учні та вчителі Роздольського закладу долучилися до загальнонаціональної акції  "Засвіти свічку", присвячена  вшануванню пам'яті жертв Голодомору

"Хай же пам’ять про всіх невинно убієнних згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави, на власній землі!

Ми закликаємо вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх тих, хто страждав і помер під час великого", такими словами закінчилася загальношкільна лінійка "Україна пам'ятає, світ визнає"
  



 

 



09.12.2018 

День писемності
9 листопада - День писемності.  Учні  Роздольського  закладу прилучилися до відзначення  цього свята, писали рідіодиктант  "Крила України". В переддень свята проводилися різні заходи: квест "Мовно-літературний вояж",
конкурси та вікторини кращих знавців  мови, учні  8-9 класів підготували презентації  "Українська писемність "
                         

 

12.10.2018
 
З Днем захисника України!
З метою вшанування мужності, бойового